Over EMoving

EMoving is de praktijk van Ineke Rijssemus voor massagetherapie, natuurgeneeswijzen, coaching en training in Lelystad.

Wie ben ik?

Ik ben Ineke Rijssemus. Ik geniet elke dag weer van mijn werk. Van de cliënten en mijn collega’s, van de individuele sessies en het groepswerk, van de massages, het mooi maken van de ruimte en van het coachen.

Wat ik vooral wil geven is aandacht, het er zijn voor de cliënten. Zorgen dat het veilig is en dat iedereen zich welkom, gehoord en gezien voelt.
Ik heb een praktijk waar ik coach, individuele therapie, massages, orthomoleculaire voedingsadviezen en voetreflexzonetherapie geef en waarin ook persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk zijn.

Mijn eigen leven met vallen en opstaan, met jaren vol energie, maar ook een flinke burn-out, met relaties aangaan en ook afscheid nemen, vormt samen met alle opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd de basis voor mijn werk.

Worden wie je bent, daar werk ik mee, met al je aspecten fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. In al je veelzijdigheid, met al je valkuilen en kwaliteiten. Zoals de aarde elk zaadje zich laat ontwikkelen tot precies datgene voor wat het bedoeld is te zijn.

Het is mijn missie om mensen meer bewust te maken van hun eigen genees- en geestkracht en hen zo in staat te stellen de verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn terug te nemen. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken! Kom en beleef het!

Ik heb de 4-jarige HBO-opleiding Akademie voor Massage & Beweging en de Quasha opleiding basis & gevorderd gevolgd. Ieder jaar blijf ik up-to-date door bij- en nascholingen.

Ik ben tevens onafhankelijk Herbalife member en kan je helpen naar een gezonde healthy active lifestyle!

De naam EMoving

EMoving  is een samensmelting van ‘energie’ en ‘moving’, ofwel beweging. Het één kan niet zonder het ander. Immers: energie zorgt voor beweging en beweging geeft energie!