Over EMoving

EMoving is de praktijk van Ineke Rijssemus voor massage- en bewegingstherapie, natuurgeneeswijzen, guasha en orthomoleculaire voedingsadviezen in Lelystad.

Wie ben ik?

Ik ben Ineke Rijssemus. Ik geniet elke dag weer van mijn werk. Van mijn cliënten en collega’s, van de individuele sessies, van de massages, het mooi maken van de ruimte, de gesprekken en het coachen.

Wat ik vooral belangrijk vind is aandacht, het er zijn voor de cliënten. Zorgen dat het veilig is en dat iedereen zich welkom, gehoord en gezien voelt.
Het is een praktijk waarin ik coach, individuele therapie geef, massagesessies, orthomoleculaire voedingsadviezen en voetreflexzonetherapie. Maar waarin ook persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk zijn.

Mijn eigen is een leven met vallen en opstaan, met jaren vol energie, maar ook een flinke burn-out, met relaties aangaan en ook afscheid nemen. Met alle opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd is het de basis voor mijn werk.

Worden wie je bent, daar werk ik mee, met al je aspecten fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. In al je veelzijdigheid, met al je valkuilen en kwaliteiten. Zoals de aarde elk zaadje zich laat ontwikkelen tot precies datgene voor wat het bedoeld is te zijn.

Het is mijn missie om mensen meer bewust te maken van hun eigen genees- en geestkracht en hen zo in staat te stellen de verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn terug te nemen. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken! Kom en beleef het!

Ik heb de 4-jarige HBO-opleiding Akademie voor Massage & Beweging en de Quasha opleiding basis & gevorderd gevolgd. Ieder jaar blijf ik up-to-date door bij- en nascholingen.

De naam EMoving

EMoving  is een samensmelting van ‘energie’ en ‘moving’, ofwel beweging. Het één kan niet zonder het ander. Immers, energie zorgt voor beweging en beweging geeft energie!